
![]()
| Jajka sadzone (2 jajka) |
6,-
|
| Jajecznica (2 jajka) |
6,-
|
| Omlet (3 jajka) | |
|
Dodatki do jajek
|
|
|
3,-
3,- 4,- 2,- 2,- 2,- 3,- 2,- |
| Jajka po wiedeńsku |
6,-
|
| Jajko na miękko |
3,-
|
| Jajko na twardo |
3,-
|
| Frankfurterki |
6,-
|
| Sałatka ze świeżych warzyw |
6,-
|
| Ser żółty |
4,-
|
| Ser biały |
4,-
|
| Miód |
3,-
|
| Jogurt naturalny |
3,-
|
| Talerz owoców |
6,-
|
| Kawa |
7,-
|
| Herbata |
7,-
|
| Soki |
6,-
|
| Mleko |
2,-
|
| Croissant mały |
3,-
|
| Tosty francuskie |
4,-
|
| Bułeczki, chleb, masło |
- GRATIS !
|
|
SZEF KUCHNI POLECA / CHEF RECOMMENDS
|
|
|
SZTAFETA 4 X 50 |
27,-
|
| PIEROGI RUSKIE ZE SZPINAKIEM Dumplings with cottage cheese and spinach |
19,-
|
|
KOTLET MIELONY Z ZIEMNIAKAMI I BURACZKAMI |
27,- |
| KOTLET SCHABOWY Z ZIEMNIAKAMI I KAPUSTĄ Breaded pork chop served with potatoes and cabbage |
34,- |
| W KAŻDY CZWARTEK I PIĄTEK ŚWIEŻE MAŁŻE Moules Mariniere every Thursday and Friday |
27,- |
| OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU DANIE DNIA Monday to Friday - Dish of the day |
26,- |
| WĘDZONY ŁOSOŚ Z MUSEM CHRZANOWYM I OLIWKAMI Smoked salmon with horseradish mousse and olives |
26,- |
| SANDACZ PANIEROWANY W PESTKACH DYNI Z SAŁATKĄ Z POMIDORÓW Pikeperch breaded in pumpkin seed with tomato salad |
27,- |
| MARYNOWANY ŚLEDŹ Z SAŁATKĄ Z FASOLI Marinated herring with bean salad |
16,- |
| ZRAZY Z CUKINI FASZEROWANE WĘDZONĄ MOZZARELLĄ I SUSZONYMI POMIDORAMI Courgette rashers with smoked mozzarella and sun-dried tomatoes |
21,- |
|
PLACKI ZIEMNIACZANE Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM I KWAŚNĄ ŚMIETANĄ |
18,- |
| TALERZ SERÓW Z SUSZONYMI OWOCAMI I ORZECHAMI MARYNOWANYMI W MIODZIE Selection of cheeses with dried fruit and honey-marinated nuts |
25,- |
| WĄTRÓBKI ZAWIJANE W BOCZKU Z ZIELONYM PIEPRZEM PODANE Z SAŁATĄ Chicken liver wrapped in smoked bacon, in green pepper sauce served with mixed salad |
22,- |
| FILET Z POLĘDWICY ZAPIEKANY Z OSCYPKIEM PODANY Z RUKOLĄ Beef fillet baked with oscypek - cheese served with rucola |
27,- |
| CARPACCIO Z POLĘDWICY WOŁOWEJ Z OLIWĄ TRUFLOWĄ I PARMEZANEM Beef carpaccio with truffle oil and parmesan cheese |
29,- |
| BEFSZTYK TATARSKI Z POLĘDWICY Z MARYNOWANYMI GRZYBAMI Beef tartar with marinated wild mushrooms |
28,- |
| SAŁATKA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM Z KONFITURĄ Z MANGO I CHILII Filet z kurczaka, sałaty, chilli, mango , pomidory, oliwki, oliwa z oliwek Chicken breast fillet, mixed leaves, chili, mango, tomatoes, black olives, olive oil |
27,- |
| SAŁATKA "CEZAR" Sałata lodowa, boczek, parmezan, anchois, grzanki, majonez
Iceberg lettuce, bacon, parmesan cheese, anchois, croutons, mayonnaise |
19,- |
|
SAŁATKA Z AVOCADO |
19,- |
| POMIDORY Z MOZZARELLĄ I BAZYLIĄ Tomatoes, mozzarella and basil |
23,- |
| SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM Sałata lodowa, tuńczyk, pomidory, rzodkiewka, oliwki, oliwa z oliwek, pieczywo czosnkowe Iceberg lettuce, tuna fish, tomato, radish, olives, olive oil, garlic bread |
20,- |
| SAŁATKA GRECKA Papryka, ogórek, pomidor, oliwki, ser feta Greek Salad - Peppers, cucumbers, tomatoes, olives, feta cheese |
19,- |
| ZUPA GRZYBOWA Z DOMOWYMI ZACIERKAMI Mushroom soup with home made noodles |
14,- |
| KREM Z CUKINI Z SUSZONYMI POMIDORAMI I ORZECHAMI Creamy courgette soup with sun-dried tomatoes and nuts |
12,- |
| ZUPA POMIDOROWA Z PULPETAMI I FASOLĄ Tomato soup with meat balls and beans |
14,- |
| ŻUREK Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ I JAJKIEM Polish sour soup with sausage and egg |
12,- |
| TURBOT W SOSIE WINNYM Z RYŻEM I SZPINAKIEM Turbot in wine sauce served with rice and spinach |
36,- |
| FILET Z ŁOSOSIA Z RUSZTU W SOSIE POROWO - BOROWIKOWYM Z PUREE ZIEMNIACZANYM I WARZYWAMI Grilled salmon in leek and wild mushroom sauce served with mashed potatoes and vegetables |
38,- |
| ROLADKI Z SOLI Z MUSEM TRUFLOWYM PODANE Z RYŻEM I WARZYWAMI Sola fish roulade with truffle mousse served with rice and vegetables |
31,- |
| DORADA Z POMIDORAMI, SZAŁWIĄ I PIECZONYMI ZIEMNIAKAMI Dorada fish with tomatoes and salvia served with roasted potatoes |
35,- |
| OKOŃ MORSKI Z VINEGRETTE Z PIECZONEJ PAPRYKI I SMAŻOYMI ZIEMNIAKAMI Sea bass with roasted bell pepper vinegrette served with sautéed potatoes |
39,- |
| SMAŻONE KREWETKI Z RÓŻOWYM PIEPRZEM I WARZYWAMI Prawns with pepper and vegetables |
34,- |
| FILET Z POLĘDWICY WOŁOWEJ Z SOSEM BOROWIKOWYM, KOPYTKAMI I BURACZKAMI Beef fillet in wild mushroom sauce served with potato noodles and beetroot |
46,- |
| T - BONE STEAK Z SOSEM Z ZIELONEGO PIEPRZU, FRYTKAMI I WARZYWAMI T - Bone steak in green pepper sauce served with french fries and vegetables |
47,- |
| RAGOUT Z WIEPRZOWE Z KMINKIEM I KOPYTKAMI Pork ragout with caraway seeds and potato noodles |
31,- |
| SZASZŁYK Z POLĘDWICZEK W SOSIE MYŚLIWSKIM Z FRYTKAMI I WARZYWAMI Pork fillet shish with french fries and vegetables |
36,- |
| COMBER JAGNIĘCY W SOSIE "SOUBISE" ZE SMAŻONYMI ZIEMNIAKAMI I SZPINAKIEM Saddle of lamb in "Soubise" sauce served with sautéed potatoes and spinach |
55,- |
| PIECZONY UDZIEC JAGNIĘCY Z KLUSECZKAMI ZIEMNIACZANYMI I ZIELONĄ SAŁATĄ Roasted lamb leg served with potato noodles and lettuce |
41,- |
| PIECZONA KACZKA Z ŻURAWINĄ, BURACZKAMI I SMAŻONYMI ZIEMNIAKAMI Roast duck with cranberry, sautéed potatoes and beetroot |
38,- |
| FILET Z KURCZAKA ZAWIJANY W BOCZKU Z SOSEM ESTRAGONOWYM PODANY Z RISOTTO ZE SZPARAGAMI Chicken fillet wrapped in bacon with tarragon sauce served with asparagus risotto |
30,- |
|
MISKA PIEROGÓW |
22,- |
| ZAPIEKANKA Z BOROWIKÓW I ZIEMNIAKÓW Casserole with wild mushrooms and potatoes |
21,- |
| PIECZONY BAKŁAŻAN Z MOZZARELLĄ I PESTO | 19,- |
| SZARLOTKA Z KONFITURĄ RÓŻANĄ I LODAMI WANILIOWYMI Apple pie with rose preserve and vanilla ice- cream |
14,- |
| LODY WANILIOWE Z GORĄCYMI WIŚNIAMI Vanilla ice - cream with warm cherries |
16,- |
| MUS Z SERA MOSCARPONE Z SOSEM MALINOWYM Moscarpone mousse with raspberry sauce |
17,- |
| RACUCHY Z JABŁKAMI Pancakes with apples |
14,- |
| GORĄCY KISIEL Z MALIN Warm raspberry jelly |
10,- |
| KAWA MROŻONA Iced coffee |
12,- |
| Kawa Buffo Buffo coffee |
10,- |
| Kawa Regular coffee |
7,- |
| Kawa espresso Espresso |
7,- |
| Kawa cappucino Cappuccino |
8,- |
| Cafe del Tiempo | 7,- |
| Kawa bezkofeinowa Decaffeinated coffee |
7,- |
| Wybór herbat Selection of teas |
7,- |
| Herbata liściasta Leaf tea |
10,- |
| Gorąca czekolada Hot chocolate |
11,- |
| Grzane wino Hot wine |
11,- |
|
NAPOJE ZIMNE / COLD BEVERAGES
|
|
| SOK ZE ŚWIEŻYCH POMARAŃCZY Freshly squeezed orange juice (0.3l) |
14,- |
| SOK ZE ŚWIEŻEJ MARCHWI Freshly squeezed carrot juice (0.3l) |
8,- |
| SOK Juice (0,30 l) |
6,- |
| WODA MINERALNA Mineral water (0,33 l) |
4,- |
| WODA Z GÓR KAUKAZU Spring water from Caucassus 0,5 l |
10,- |
| PERRIER (0,33 l) | 8,- |
| OSTROMECKO / KROPLA BESKIDU (0,25l) | 5,- |
| FANTA (0,2 l) | 6,- |
| SPRITE (0,2 l) | 6,- |
| COCA-COLA (0,2 l) | 6,- |
| TONIC (0,2 l) | 6,- |
| ICE TEA (0,2 l) | 6,- |
| RED BULL (0,25 l) | 12,- |
Rodzaje organizowanych przyjęć:
-koktajle
-bankiety firmowe
-szkolenia
-konferencje prasowe
-przyjęcia okolicznościowe
Przyjęcia weselne w Restauracji Studio Buffo na długo zostają w pamięci naszych gości. Z przyjemnością udzielimy wszelkich niezbędnych wskazówek dotyczących organizacji przyjęcia (dobór menu, wystrój Sali - dekoracje kwiatowe, oprawa muzyczna) uwzględniając preferencje pary młodej i oczekiwania gości.
Dołożymy wszelkich starań aby ten szczególne wieczór był jednym z najpiękniejszych w Waszym życiu.
Restauracja Studio Buffo to również wysokiej jakości catering (bankiety, koktajle, pikniki, bale, spotkania biznesowe, konferencje, przyjęcia okolicznościowe) dostosowany do potrzeb naszych klientów odnośnie menu, miejsca i charakteru przyjęcia
![]()
Zapewniamy:
- przygotowanie koncepcji
- obsługę logistyczną
- oprawę muzyczną
Warunki techniczne:
- przyjęcia koktajlowe do 200 osób
(do 300 z ogródkiem w okresie letnim)
- przyjęcia zasiadane do 100 osób.
| sala | Liczba miejsc w ustawieniu | ||
stojącym |
zasiadanym |
przy wspólnym stole |
|
|
Sala restauracyjna
|
200 | 100 | 50 |
Atuty obiektu:
|
|
klimatyzacja |
|
zaplecze do organizacji imprez plenerowych |
|
|
ogródek |
|
parking strzeżony |
|
|
udogodnienia dla niepełonsprawnych |
Wyposażenie:
- sprzęt multimedialny
- bezprzewodowy Internet
- profesjonalne nagłośnienie
- muzyka na żywo / DJ




- średnia ocen: 4,5 na 5 (liczba ocen: 9)