Pikniki i śniadania  -  SMACZNIE I NIEDROGO

Pikniki i śniadania - SMACZNIE I NIEDROGO nr 215

Lokalizacja: Warszawa (woj. mazowieckie)

INFORMACJE
Cena
12 / osoba
Kontakt
Agencja Gastronomiczna MENU
Wyślij e-mail
ul. Dembowskiego 23/11
02-784 Warszawa

tel: 22 6412762
tel: 602 673659
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu powołaj się na Favore.pl i zapytaj o rabat
Strona WWW
brak
Godziny
pn-pt: 10:00-18:00
sb: 10:00-14:00
rozwiń
WYŚLIJ ZAPYTANIE
Przykładowe zapytanie
Pan Grzegorz chce położyć kafle na schodach...
Witam,

zlecę wyrównanie i położenie glazury na schodach zewnętrznych.
Powierzchnia schodów do ułożenia ok. 10m2. Termin wykonania: 14 dni.
Proszę o kontakt i wycenę robocizny, materiały są już zakupione.

Pozdrawiam
Grzegorz Kowalski
 [rozwiń]
Oświadczam, że znam i akceptuję Regulamin Favore.pl i wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu korzystania z Serwisu favore.pl oraz dla wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów realizowanych przez Favore.pl Sp. z o.o. albo odbiorców danych zgodnie z Polityką Prywatności. Administratorem danych osobowych jest Favore.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Wawrzyszewska 11 lok. 6.
Twoje dane osobowe będą przetwarzane w szczególności w celu wykonania Umowy zawartej z Tobą na podstawie Regulaminu, w tym do umożliwienia świadczenia usługi drogą elektroniczną oraz pełnego korzystania z serwisu favore.pl, w tym dodawania i publikowania zapytań/zleceń do Dostawców interesujących Cię usług i produktów oraz kontaktowania Cię z nimi. Gwarantujemy spełnienie wszystkich Twoich praw wynikających z ogólnego rozporządzenia o ochronie danych, tj. prawo dostępu, sprostowania oraz usunięcia Twoich danych, ograniczenia ich przetwarzania, prawo do ich przenoszenia, niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu, a także prawo wyrażenia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych. [zwiń]

OPIS USŁUGI


Agencja Gastronomiczna „MENU”


ma przyjemność zaprosić państwa do współpracy w zakresie organizacji profesjonalnej obsługi cateringowej wszelkiego typu imprez.



PIKNIKI I ŚNIADANIA

Pakiet śniadaniowy nr 1
12 zł netto zestaw / os.

Kanapka wegetariańska (przekrojona bułeczka posmarowana bazyliową oliwą i przełożona sałatą z majonezem pomidor i ser Mozzarella)
Kanapka mięsna (przekrojona bułeczka, cieniutko posmarowana majonezem, przełożona listkami sałaty, plasterkami delikatnego salami i korniszonami)
Baton czekoladowy, bułka maślana z serem, owoc
Sok i woda, poj. 0,33 L

Pakiet śniadaniowy nr 2
10 zł netto zestaw / os.

Duża kanapka z pieczywa tostowego z pastą jajeczną z grillowanym beconem
Bułka ciabattini z pieczoną cielęciną, z grillowanym kurczakiem curry, ogórkiem kanapkowym
2 banany, jagodzianka
sok, woda poj. 0.33 L

Pakiet śniadaniowy nr 3
12 zł netto zestaw / os.

Kanapka z ciemnego pieczywa tostowego wegetariańska – grillowana papryka, sałata, pomidor, ser ementaler,
Francuska bagietka korzenna z wędliną i warzywami
Bułka cornaken z łososiem jajkiem i cytryną
Banan i mandarynka, mini baton
Sprite, cola poj. 0.33 L

***

W cenie śniadań estetyczne opakowania i torebki w przypadku zamówienia na wynos.


ŚNIADANIA SERWOWANE NA STOLE SZWEDZKIM

Oferta nr 1
20 zł netto / os.

Świeżo pieczone bułeczki, croissanty i ciastka francuskie
Pasty i kremy serowe, wędliny
Masło, dżem, marmolada, miód
Wybór jogurtów
Płatki śniadaniowe z suszonymi owocami i orzechami
Krojone sezonowe owoce
Kawa, herbata, soki, mleko

Oferta nr 2
35 zł netto / os.

Świeżo pieczone bułeczki, różne rodzaje pieczywa, Croissanty i ciastka francuskie
Masło, dżem, marmolada i miód
Wybór jogurtów
Świeże, krojone owoce sezonowe z kompotem owocowym
Różne rodzaje płatków śniadaniowych
Mleko i mleko odtłuszczone
Wybór wędlin, serów i ryb wędzonych

***

35 zł netto / os.

Grilowany bekon i kiełbaski śniadaniowe
Pieczone pomidory i smażone grzyby
Pieczone ziemniaki
Jajecznica
Kawa, herbata, soki, mleko

Oferta nr 3
45 zł netto / os.

Na stole:
Świeżo pieczone bułeczki, Croissanty i ciastka francuskie
Masło, dżem, marmolada i miód
Kawior z blinami i przyprawami
Rożki z wędzonego łososia z cebulą i kaparami
Gotowana szynka z parmezanem
Grilowane zimne figi z bekonem
Talerz sezonowych owoców

***
Podawane na gorąco:

Wybór:
Pieczone ziemniaki w szwajcarskim stylu, jajka w stylu Benedict, przepiórcze jajka z kurkami, puree z białej fasoli z kawiorem z łososia, pomidory w stylu prowansalskim
Kawa, herbata, soki, mleko

Oferta nr 4
35 zł netto / os.

Świeżo pieczone bułeczki, różne rodzaje pieczywa, croissanty i ciastka francuskie
Masło, dżem, marmolada i miód
Egzotyczne birchermuesli
Krojone, świeże sezonowe owoce z kompotem owocowym
Tarta z suszonych pomidorów z grilowanymi, marynowanymi krewetkami
Grilowany ser kozi z nadziewanymi oliwkami
Koktajl kokosowy – mleko i ryż z kompotem malinowym
***
Podawane na gorąco:
Wybór :
Pieczone ziemniaki z serem wiejskim i szynką San Daniele, pieczone jabłka
w szwajcarski stylu, quiche z wątróbki drobiowej, kremowa zupa pomidorowa z gęsią wątróbką, karczoch nadziewany bekonem i ziołami


 

OFERTY MENU STÓŁ GŁÓWNY SZWEDZKI I BBQ

Wycena indywidualna według frekwencji i innych kompleksowych usług wchodzących w skład zamówienia

Oferta nr 1

Stół ekskluzywny zimne przekąski

Plastry różowych ziemniaków z czerwonym i czarnym kawiorem oraz kwaśną śmietaną
Roladki z wędzonego halibuta i cukinii
pomidorki faszerowane sosem remulade i małżą
Rolada z polędwicy z grzybami moon i sosem sojowym
Płatki wędzonej kaczki z figą
Mini gruszki z musem z Gorgonzoli

 

Stół polski – zimne przekąski

Śledź w śmietanie z jabłkiem i selerem podany na plastrach jabłek
Tatar ze śledzia podany na chlebie razowym
Wiejski smalec, ogórki kiszone, grzyby marynowane
Prosie na zimno w całości serwowane

Stół międzynarodowy - zimne przekąski

Sushi z krewetką, łososiem, avocado
Strudel z wędzonego łososia z chrzanem
Vitello tonato – plastry tuńczyka w sosie kaparowym
Wędzone jesiotry z sosem chrzanowym
Wybór oliwek

Stół sałatkowy / sosy / pieczywo

Wybór sałat podawanych z jabłkami, karmelizowanymi orzechami, serem Gorgonzola, suszonymi wiśniami, ziołowymi grzankami i sosem
Musztardowo - klonowym
Sałatka z ogórków i orzeszków ziemnych
Sałatka meksykańska z avocado
Surówka szwedzka z ziemniaków, pora, beconu i pieczonego czosnku
Sałatka z kurczaka i owoców podana w połówkach marakui
Sosy zimne vinegrette i majonezowe do mięs i sałat, świeże pieczywo

Podgrzewacze bankietowe

Penne z sosem pesto i grzybami / z serwowanej stacji /
Ryż smażony orientalny
Pierogi z cielęciny obsypne beconem

Grill

Ziemniaki zapiekane z rozmarynem
Steki z łososia w oliwie papryczce chili i limonkach
Żeberka w papryce i miodzie
Stek z wołowiny argentyńskiej
Piersi kurczaka nadziewane szalotką i suszonym pomidorem

Desery

Ciasteczka bankietowe, Tiramisu, Musy czekoladowe, owocowe
Owoce świeże krojone – arbuz, melon, kiwi, gruszka, pomarańcze, winogrona


Oferta nr 2

Dania zimne

Wyselekcjonowane rybne i mięsne terriny
Podany w całości wędzony, dziki jesiotr
Podany w całości sandacz, nadziewany aromatycznym musem ziołowym
Asortyment serów z orzechami i winogronami na lustrze

Sałatki

Pomidory z siekaną szalotką
Penne z tuńczykiem, kaparami i świeżą papryką
Sałatka „Royal” z owoców morza
Kolorowe sałaty doprawione ziołowym sosem
Sałatka ziemniaczana z chrupiącym bekonem i korniszonami
Sałata lodowa z kaparami, jajkiem, świeżą papryką i ziołami

Kosz chrupiących bułeczek

Sosy

Tatarski, Calipso, chrzanowy, francuski, szefa kuchni

Dania gorące

Smażone na grillu kotlety schabowe podane na duszonej kapuście
Medaliony polędwicy wołowej z sosem pomidorowym zapieczone serem
Kremowa potrawka z kurczaka i grzybów
Duszone medaliony łososia w lekkiej emulsji z curry z krewetkami

Grill

Polędwiczki wieprzowe marynowane
Ryba pieczona w folii
Udziec wołowy w całości

Desery

Ciastko „Czarny Las”
Sernik z jagodami
„Śnieżne kule” na sosie karmelowym
Maliny w galaretce Chardonney

 


Oferta nr 3 (bufet włoski)

Antipasti (Zakąski)

Cienkie plasterki szynki Parmeńskiej z miodowym melonem
Sałatka z pomidorów i sera Mozarelli doprawiona sosem balsamico i bazyliowym
Marynowane, pieczone na grilu warzywa z anchovies
„Frutti di mare" marynowane owoce morza
Plasterki schabu cielęcego na sosie z tuńczyka i kaparów
Sałata radichio i kozi ser skropione oliwą
Czarne i zielone oliwki obtoczone ziołowym dresingiem
Makaron penne z suszonymi pomidorami, tuńczykiem, kaparami i włoskimi ziołami
Sałatka z cukini i pomidorów doprawiona sokiem z cytryny
serem Parmezan i oliwą „Extra Virgin"
Kosz chrupiących bułeczek i ciabaty

Dania gorące i grill

Z maślanym sosem cytrynowo - bazyliowym posypane avocado
Makaron fussili lub penne doprawiony sosem pomidorowym
Z suszonymi pomidorami i serem Gorgonzola
Risotto z Sherry, orzechami, szynką, pikantną papryczką Peperoncino
i kompozycją włoskich ziół
Duszona cukinia, świeża papryka, pomidory i ziemniaki posypane serem
Osso buco w pomidorach
***
Grillowana saltinboccca
Steki z tuńczyka Pieczone na grilu steki miecznika
Szaszłyki z kurczaka i kolendry

Desery

Czekoladowy pudding „Bunnet"
Owocowe tarty z serem Ricotta
Tradycyjne Tiramisu

 


BUFET SPECJALNY Polsko – Europejski

Oferta nr 4

Dania zimne

Najlepsze, tradycyjne, polskie wędliny (szynka podkomorzy, baleron, kindziuk, kiełbasy myśliwskie, dekorowane marynatami) i mięsne teryny (cielęca, drobiowa)
Szynka pieczona faszerowana, serwowana na zimno z chrzanem i żurawiną
Podany w całości wędzony, dziki jesiotr (na desce dekorowany, kawiorem ,jajkami, sałatą frize)

Sałatki

Mazurska sałatka rybacka - (duszona ryba szczupak) cebula, ogórek, groszek, jajo, korniszon marynowana marchewka, wątróbki dorszowe)
Penne z tuńczykiem (grillowany, oliwa, czuszka, kaparami i świeżą papryką)
Sałatka „Royal” z owoców morza (krewetki, ośmiornice, małże, krab, melon miodowy, avocado, sos majonezowy z cytryną, limonki, koniak, śmietana)
Marynowane pieczarki (zgrillowane, zalane octem balsamicznym, grillwnym czosnkiem w bazyliowej oliwie)
Miski świeżych krojonych warzyw i marynat – pomidory, ogórki, cebula czerwona, marynowane buraczki, koper włoski, rzodkiewki, pomidor suszony w oliwie, ogórki konserwowe, kurczak wędzony, kapusta pekińska, mozzarella, oscypki
Sałatka z karczochów i lodowej sałaty
Marynowane pieczarki w bazyliowej oliwie
Sałatka Nicejska z pikantną papryczką Peperoncino
Grecka sałatka z serem feta
Zielona sałata skropiona francuskim dresingiem
Kosz chrupiących bułeczek

Kosz chrupiących bułeczek
Smalec, masło
Sosy: Tatarski, majonezowy, ćwikła,
ziołowy, musztarda

Dania gorące

Smażone medaliony sandacza w stylu „Radziwiłł" –śmietana ,prawdziwki .
Plastry smażonych ziemniaków z czosnkiem i ziołami
Maślane, sezonowe warzywa – fenkuł , papryka, kalarepa
Zielona fasolka, plastry ziemniaków i zapiekane warzywa (cukinia mix.) – posypane serem,
z gotowany kurczakiem,
Raki po polsku z koprem


Live cooking nr 1 BBQ

Kucharz serwuje z grilla prosiaka i schaby w majeranku i czosnku
Grilowany łosoś na duszonym koprze włoskim z orzeszkami pinii i krewetkami - nadziewany
Skorupiaki w czosnku z grilla

Live cooking nr 2

Kucharz przygotowujący 3 - 4 rodzaje makaronów:
Makaron fussili lub penne doprawiony sosem pomidorowym
z suszonymi pomidorami i serem Gorgonzola
Penne z sosem pesto i kurkami
Saghetti z owocami morza (sos pomidorowy, małże, langustyny, masło, czosnek)

Desery

Ciastko „Czarny Las” wiśnie
Sernik z jagodami
Kule na sosie karmelowym (migdały, orzechy, masło czekolada, wiórki kokosowe)
Czekoladowy pudding „Bunnet" (pokruszony piernik, rodzynki, sherry słodka, owoce kandyzowane)
Owocowe tarty z serem Ricotta
Tradycyjne Tiramisu


Oferta nr 5

Zakąski i sałatki

Cienkie plasterki szynki Parmeńskiej z miodowym melonem
Sałatka z pomidorów i sera Mozarella doprawiona sosem balsamico i bazyliowym
Marynowane, pieczone na grilu warzywa (pomidor, cukinia, ziemniak cebula, papryka, z anchovies)
„Frutti di mare" marynowane owoce morza (oliwa, cebulki marynowane)
Plasterki schabu cielęcego na sosie z tuńczyka i kaparów
Sałata radichio i kozi ser skropione oliwą (bakłażan, grzanki)
Czarne i zielone oliwki obsypane ziołami
Makaron penne z suszonymi pomidorami, tuńczykiem, kaparami i włoskimi ziołami
Sałatka z cukini i pomidorów doprawiona sokiem z cytryny,
serem Parmezan i oliwą „Extra Virgin"
Couscous doprawiony sokiem z limonek i natką pietruszki
Pieczone na grilu, marynowane medaliony indyka w occie balsamico

Kosz chrupiących bułeczek i ciabaty
Oliwa z oliwek, Sosy zimne vinegrette, salsa, majonezowe do mięs i sałat

Dania gorące podgrzewacze i grill

Duszona cukinia, świeża papryka, pomidory i ziemniaki posypane serem rockpol
Frykaski z kurczaka doprawione Sherry, oliwkami, kaparami i świeżą papryką
Pieczone medaliony łososia z warzywami ratatuj
Zielona fasolka, plastry ziemniaków i zapiekane warzywa
Paela „Valenciana" - aromatyczny ryż szafranowy, gotowany z kurczakiem, skorupiakami i papryką
Panierowany na styl cajunski łosoś sauted podawany na szafranowym Risotto
Biodrówki jagnięce
Penne z sosem pesto i grzybami
Ziemniaki zapiekane z rozmarynem
Farafale z pomidorami i papryczką chili
Żeberka w papryce i miodzie
Szaszłyki z krewetkami i ananasem
Skrzydełka pikantne
Gulasz z mięsa krokodyla

Desery

Świeże owoce
Ciasteczka bankietowe, Tiramisu, Musy czekoladowe, owocowe, tarty serowe i czekoladowe


Oferta nr 6

Sałatki i zimne przekąski

Łosoś pieczony w całości
Sałatka z kurczaka i warzyw po Tajsku
Pomidory krojone, cebula, ogórki, sałata
Surówka szwedzka z ziemniaków, pora, beconu i pieczonego czosnku
Marynowane papryki, oliwki, seler, pieczarki, buraczki
Sałatka z mozzarelą, sosem pesto i pomidorami
Sałatka grecka z dodatkiem grzanek
Mus z koziego sera z warzywami z grilla
Sałatka z kurczaka i owoców podana w połówkach marakui
Raki gotowane
Homary faszerowane sałatką jarzynową

Sosy: bbq, szczypiorkowy, musztardowo - miodowy, ketchup
Wybór świeżego pieczywa

Dania gorące bufet mieszany / grill

Karkówka w musztardzie i rozmarynie
Żeberka po singapursku
Duszona kaczka z grzybami po Chińsku
Gulasz z mięsa gazeli
Krewetki miodowe
Ośmiornica w sosie z pomidorów, czosnku i olivy extra virgine
Biała kiełbasa w piwie
Mieszanka grillowanych warzyw
Ryż Jambalaya z kawałkami grillowanego mięsa kangura
Ziemniaki zapiekane z rozmarynem
Por zapiekany z serem „dor blue”

Stół Desery

Tort z serem mascarpone, ciastka bankietowe, szarlotka, creme brulee
Owoce świeże krojone – arbuz, melon, kiwi, gruszka, pomarańcze, winogrona



Zapraszam serdecznie do kontaktu poprzez formularz.
Oddzwonię lub odpiszę niezwłocznie.
Wyślij zapytanie przez formularz


OPCJE DODATKOWE
Stół szwedzki rozwiń Cena: 8 zł Śniadania serwowane na stole szwedzkim
INNE USŁUGI TEGO UŻYTKOWNIKA
OPINIE O UŻYTKOWNIKU
Pikniki i śniadania - SMACZNIE I NIEDROGO - galeria
Pikniki i śniadania - SMACZNIE I NIEDROGO Oceń: OceńOceńOceńOceńOceń - średnia ocen: 4,5 na 5 (liczba ocen: 14)
Poprzednia usługa: Szkolenia na nurka - Warszawa   Następna usługa: KOLORYZACJE, TRWAŁA, BALEYAGE - EmiStyle Poznań