Gdzie jedziecie/byliście w podróży poślubnej? Sama nie wiem, czy zdecydować się na typowy romantyczny wyjazd czy może coś bardziej egzotycznego. Cena nie gra za bardzo roli, bo obiecano nam to w prezencie
Ja wybieram się z moim przyszłym mężem w podróż koleją transsyberyjską Oboje marzyliśmy o takiej wycieczce, więc postanowiliśmy, że zafundujemy sobie ją w ramach podróży poślubnej
Ja planuję wyjechać w ciepłe miejsce - Turcja, albo Tunezja. Jeszcze nie wiem na co ostatecznie się zdecydujemy. Po tych wszystkich przygotowaniach i całym zamieszaniu organizacyjnym to będzie świetny sposób, żeby się w końcu zrelaksować
My też chyba dość nietypowo wybraliśmy, bo Zakopane. Nigdy wcześniej żadne z nas nie było w Tatrach i postanowiliśmy to nadrobić Piękne widoki, romantycznie, boskie jedzenie... było świetnie i nie aż tak wielu turystów, bo pod koniec września. Wybraliśmy hotel Orla Perć, świetny standard, bardzo miła obsługa więc z czystym sercem polecam
No ale we wrześniu to pewnie było już zimno w górach! Jak dla mnie w grę wchodzą również jedynie kraje cieplejsze od Polski, bo również planuję ślub we wrześniu.
Ja bym jednak wybrała coś bardziej egzotycznego. Ostatnio przeglądałam rózne oferty i najbardziej zainteresowała mnie Hiszpania. Jednak pojechać w podróż poślubną na Majorkę to jest coś. Na pewno byście tam wypoczęli i przy okazji mieli niezapomniane wspomnienia
Moja koleżanka byla z mężem w Tajlandii. Wrócili zachwyceni, a na zdjęciach widać , ze tam jest jak w raju. No i byli w hotelu bardzo nastawionym na młode pary, wszędzie kwiaty, smakołyki zostawiane ukradkiem przez obslugę... Tylko że to było przed tsunami w 2003r.
A czy trzeba koniecznie wyjeżdżać za granicę żeby spędzić udaną podróż poślubną? Ja znalazłam ciekawą ofertę Hotelu Głęboczek, który mieści się na Pojezierzu Brodnickim. Jest to bardzo urokliwe miejsce, gdzie na pewno można skuteczniej wypocząć niż w niejednym zagranicznych kurorcie.