Skup Zadłużonych Spółek - Kancelaria Bladowski. LegalCała Polska
Biuro rachunkoweSieradz (łódzkie)
Prowadzenie księgi przychodów i rozchodówWarszawa (mazowieckie)
Pożyczki dla każdego - chwilówki lub długoterminoweCała Polska
Tłumaczenia prawnicze angielski, rosyjski WarszawaWarszawa - Centrum (mazowieckie)
elwirarom napisał:Trzeba poświęcić trochę czasu na zorientowanie się w ofertach różnych firm. Najważniejsze, to wiedzieć, co jest dla nas najważniejsze. Z doświadczenia wiem, że warto przejść się bezpośrednio do biur i porozmawiać o ofertach - rozmowa twarzą w twarz zazwyczaj pozwala załatwić dużo więcej niż telefoniczna.Albo pójść do multiagencji. Ja wszystko od ręki w Cuk załatwiłam.W tym roku zdecydowałam się rozłożyć sobie te opłaty na 11 rat, zawsze to mniej obciążające dla budżetu domowego.
elwirarom napisał:Trzeba poświęcić trochę czasu na zorientowanie się w ofertach różnych firm. Najważniejsze, to wiedzieć, co jest dla nas najważniejsze. .Dokładnie tak! Podstawą jest także wnikliwe przestudiowanie OWU - Ogólnych Warunków Ubezpieczenia, zanim jeszcze podpiszemy umowę. Czy one są możecie się Państwo dowiedzieć z przydatnego słowniczka terminów na Mfind. W razie jakichkolwiek wątpliwości - zapraszam. Chętnie podpowiem.
AstaLawista napisał:Jako agent ubezpieczeniowy powiem, że online nie koniecznie wychodzi taniej.... bo agenci mają dodatkowe rabaty dla klientów. Ale powiem też, że nie każdy agent chce ich udzielać, bo wiadomo, on na tym zarabia, dlatego warto chodzić do swojego zaufanego agenta, który woli naprawdę dobrze doradzić, niż "wciskać" byle co. Firmy ubezpieczeniowe też są różne. Sama miałam przypadek gdy moja klientka miała drobną stłuczkę z innym autem - była poszkodowana i firma, która miała jej wypłacić odszkodowanie, wypłaciła za mało. I trzeba było się odwoływać itp itd.No niestety ... ale na szczęście są firmy, które specjalizują się w odzyskiwaniu odszkodowań. W Lublińcu swoją siedzibę ma chociażby kancelaria odszkodowawcza Pionier