Czy ktoś z Was probował wspomagacza o nazwie Linea? Od poniedziałku znów sie odchudzam Chcę jakos sobie wzmocnić motywację, a te reklamy w telewizji są przekonujące jak dla mnie
Linea zawiera chrom i karnityne, więc trzeba by ćwiczyć żeby zadziałało. Też mam zamiar sobie to kupić, ale dopiero jak zrobi się cieplej i zmobilizuję się do biegania... albo przynajmniej jazdy na rowerze Też jestem ciekawa opinii.
Moja kumpela schudła jesienią prawie 10 kilo i twierdzi, że to dzieki tym tabletkom. Ale moim zdaniem to ruch, zapisała się na fitness w tym czasie no to schudła
Ja przed ciążą się odchudzałam, zeżarłam jedno opakowanie i nie ćwiczyłam przy tym. Tzn troche pojedziłam na rowerku, ale to rekreacyjnie. Schudłam w miesiąc trzy kilo, myślę, że linea mi pomogła, bo wczesniej próbowałam i słabo mi szło.
Słyszałam, że te tabletki skutecznie odchudzają... portfele Nie ma to jak silna wola. Ja też schudłam w podobnym czasie 3-4 kilo, ale przestałam jeść po 18 i odstawiłam slodycze.
Właśnie kończę opakowanie. Ubyly mi całe dwa kilogramy, liczyłam na więcej Chyba nie ma co liczyć na cudowne tabletki, ja juz mase tego wypróbowałam i dalej walcze z nadwagą... Chociaż moze gdybym ćwiczyła to efekty byłyby lepsze, ale nie było tam napisane, że trzeba ćwiczyć zeby podziałało...
Ja w zeszłym roku przed wakacjami schudlam 8 kg w póltora miesiąca! Ale się ostro wzięłam za siebie ja ksie okazało, że jedziemy nad morze. Ćwiczyłam i zero słodyczy ani jedzenia kolacji. Brałam Linee i dzieki temu mnie nie ciągnęło do słodyczy. Pewnie te ćwiczenia też mi więcej dały dzieki l-karnitynie, w każdym razie byłam bardzo zadowolona z efektów
Kurcze chyba spróbuję. Kiedyś brałam sam chrom i mi pomagał, to znaczy naprawdę zmniejszał łaknienie na slodycze, bez których normalnie żyć nie mogę. Więc to na pewno wiem, ze działa. O karnitynie też trochę poczytałam, nawet na tym forum i myślę, że to skuteczne. musze się tylko zabrać za ćwiczenia żeby szybciej i lepiej zadziałałao... Na wiosnę musze być w formie