Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Zaparcia

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: O urodzie, zdrowiu i modzie 1 2 3 z 3  
  • zataraa2 26 maj 2017, 13:04
    Jakie macie sprawdzone metody na zaparcia?? Próbowałam domowych typu jogurty, kefiry, jabłka i jakoś efekt nie powala
  • MartynKa79 27 maj 2017, 11:40
    Bo domowe metody nie zawsze działają. A Colon C znasz? Mnie kiedyś pani doktor poleciła i bardzo mi pomógł z trawiennymi problemami. uśmiech
  • ElaW 29 maj 2017, 18:29
    Zgadzam się z przedmówczynią, czasami dieta to za mało. U mnie tak było. Podobnie jak Ty, jadłam kefiry, jogurty i wszelkie warzywa i owoce i nic... Dalej męczyły mnie zaparcia. Problem zniwelował dopiero colon, ale ja biorę colon slim, bo poprawiam sylwetkę przed wakacjami a on ma dodatkowe składniki wspomagające odchudzanie. Mój sposób to do koktajlu, który wypijam na śniadanie albo do pankejków dodaję po prostu colon i jem. Zaparcia minęły jak ręką odjął.
  • MartynKa79 31 maj 2017, 21:20
    No tak, ale my nie mówimy o jakichś ekstremalnych przypadkach. W takim zwykłym zaparciu powinien wystarczyć colon. uśmiech
  • ElaW 31 lip 2017, 18:15
    MartynKa79 napisał:No tak, ale my nie mówimy o jakichś ekstremalnych przypadkach. W takim zwykłym zaparciu powinien wystarczyć colon. uśmiech
    U mnie nawet w ekstremalnej sytuacji dał radę colon uśmiech. Byłam po porodzie, zostałam nacięta i panicznie bałam się iść do łazienki. W końcu zaparcia dały o sobie znać, nie chciałam stosować żadnych czopków ani nic, a że colon miałam sprawdzony to wzięłam. Ulga jak nie wiem uśmiech.
  • Petrova 31 lip 2017, 20:39     (ostatnio zmieniony przez autora 31 lip 2017, 20:40, w całości zmieniany 1 raz)
    Ja kupiłam sobie taki, który nie tylko wspomoże moje jelita, ale też i zadba o serduszko. Nawet nie wiedziałam, że są oprócz tych odchudzających wersje dbające o serce czy wątrobę. uśmiech

• filka 6 wrz 2017, 17:37
    Mam naturalne sposoby jak śliwki, siemię ale one szybko nie zadziałają, w podbramkowej sytuacji lepiej wypić dicopeg 10g, działa szybko ale nie gwałtownie.
  • pajkama 20 paź 2017, 9:04     (ostatnio zmieniony przez autora 20 paź 2017, 9:05, w całości zmieniany 1 raz)
    zaparcia to i mój problem był
  • zataraa2 20 paź 2017, 9:05
    kupiłam ten colon c, faktycznie działa,dobrze jest już nie przesiadywać pół godziny w toalecie, bałam ię że to bedzie dizałałao jak te środki przeczyszczajace ale na szczęscie działanie było ok i też skład naturalny ten błonnik ma
  • han26 21 lis 2017, 11:26
    Powinien pomóc olejek konopny cbd Pharma.Jest bardzo skuteczny przy dolegliwościach jelitowych.
1 2 3 z 3  
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Poprzednia: Ból kolana
Następna: Antykoncepcja