Pomoc w sprzedaży nieruchomości - mieszkania, domy, działkiWarszawa (mazowieckie)
Przegrywanie filmów 8mm, skanowanie poklatkowe full HDKraków, Wieliczka (małopolskie)
Surowce wtórne usługiBielsk Podlaski (podlaskie)
Tworzenie projektówWarka (mazowieckie)
PralniaNysa (opolskie)
Dachy drewnianeZubole (podlaskie)
Nieruchomości Wodzisław ŚląskiWodzisław Śląski (śląskie)
Niania90 napisał:Tego typu oferty są super, mozna dużo zaoszczędzić a poza tym spróbować dzieki zniżkom rzeczy, na które wcześniej żal nam było kasyJa też właśnie mam zamiar wreszcie wybrać się na przedłużanie rzęs i do groty solnej. Czekam tylko na odpowiednie ofertyJa dzięki dużej zniżce miałam okazję spróbwać sushi i masaż
Teraz czaję się na przedłużanie rzęs
yellowphone napisał:A jak to konkretnie wygląda? W sensie skąd sie dostaje ten kupon? Przysyłają go czy podają hasło czy jak?działa to tak: najpierw musisz się zarejestrować, jak znajdziesz coś dla siebie to rezerwujesz kupon, płacisz i go sobie drukujesz. Z tym kuponem idziesz zrealizowac usługę i już
TopGun napisał:Szkoda, że nie ma kuponów na przegląd auta za 80 procent ceny.mnie to tez strasznie drazni. na mailu mam codziennie jakies wiadomosci a nie chce mi sie juz tego czytac. przewaznie restauracje i wycieczki. nie podoba mi sie szczerze mowiac. jesli chce cos taniej kupic to wchodze na strona prosta, klarowna i obnizki sa na wszystko.
Tylko same bilety do kina, restauracji, spa, zabiegi kosmetyczne i podobne. Ale widać to najbardziej kręci rynek skoro pojawiło się tyle serwisów.
A oferta czasem potrafi być oszukańcza. Też mi nowość. Należy czytać warunki tej sprzedaży i jak jak oszukają to tracą klienta. A tych jest mimo wszystko ograniczona pula.