Wywóz nieczystości płynnych udrażnianie rur kanalizacjiDobczyn, Wołomin, RadzyminKobylka (mazowieckie)
Massage Grand VinneriGdynia (pomorskie)
Salon masażu erotycznego Body to BodySłupsk (pomorskie)
Przegrywanie filmów 8mm, skanowanie poklatkowe full HDKraków, Wieliczka (małopolskie)
Surowce wtórne usługiBielsk Podlaski (podlaskie)
Tworzenie projektówWarka (mazowieckie)
PralniaNysa (opolskie)
Luiziana napisał:Moja znajmoma korzysta z dobrodziejstw mleka Bebilon. Stosuje AR ProExpert, i co się znią widze, mówi że jest bardzo zadowolona, swietne mleko które dobrze działa na układ pokarmowy małego dizdziusiaTo Bebilon jest specjalistyczne. Na co się je podaje?
grzyb_h napisał:ten bebilon jest na ulewanie, nam się bardzo dobrze sprawdził, też kupuję w aptekach DOZ, bo dostępne od ręki i mają dobre ceny.Luiziana napisał:Moja znajmoma korzysta z dobrodziejstw mleka Bebilon. Stosuje AR ProExpert, i co się znią widze, mówi że jest bardzo zadowolona, swietne mleko które dobrze działa na układ pokarmowy małego dizdziusiaTo Bebilon jest specjalistyczne. Na co się je podaje?
grzyb_h napisał:Szrzecze pwiedziawszy jest na wszytstko. Bebilon ma róznorodną oferte np. na kolki również i dla uczuleniowców tez jestLuiziana napisał:Moja znajmoma korzysta z dobrodziejstw mleka Bebilon. Stosuje AR ProExpert, i co się znią widze, mówi że jest bardzo zadowolona, swietne mleko które dobrze działa na układ pokarmowy małego dizdziusiaTo Bebilon jest specjalistyczne. Na co się je podaje?
Meggi85 napisał:Plus DOZ jest taki, że maja opcję zarówno zamówienia on line jak i zakupu stacjonarnie w tych samych cenach. Za wysyłke płacisz groszę i masz dość szybko u siebie - ostatnio do mnie przyszła nastepnego dnia od zamowienia. Mleko też zamawialiśmy.Ciekawe czy stacjonarnie i on line mają te same ceny i produkty. Chociaż jak brakuje czegoś stacjonarnie to z tego co pamietam w doz można zamówić.