Wywóz nieczystości płynnych udrażnianie rur kanalizacjiDobczyn, Wołomin, RadzyminKobylka (mazowieckie)
Massage Grand VinneriGdynia (pomorskie)
Salon masażu erotycznego Body to BodySłupsk (pomorskie)
Przegrywanie filmów 8mm, skanowanie poklatkowe full HDKraków, Wieliczka (małopolskie)
Surowce wtórne usługiBielsk Podlaski (podlaskie)
Tworzenie projektówWarka (mazowieckie)
PralniaNysa (opolskie)
Jwl123 napisał:Kilka mlek i nareszcie to właściwe - Hipp combiotik. Dobry skład a do tego probiotyki i prebiotyki - najbardziej zbliżone do mleka mamyA gdzie kupujesz mleko Hipp? Można znaleźć online w dobrej cenie?
Plutonka napisał:on line jak najbardziej - już Ci nawet ktoś odpowiedział na stronie dodomku. Jeśli chodzi o sklepy stacjonarne to "poluję" na promocje w rossmann, biedronka, lidl, netto,tesco, auchanJwl123 napisał:Kilka mlek i nareszcie to właściwe - Hipp combiotik. Dobry skład a do tego probiotyki i prebiotyki - najbardziej zbliżone do mleka mamyA gdzie kupujesz mleko Hipp? Można znaleźć online w dobrej cenie?
Jwl123 napisał:zamawiałaś HIPP przez stronę dodomku.pl?? Kilka razy zamawiałam, mają bardzo dobre ceny i szybko dostarczająPlutonka napisał:on line jak najbardziej - już Ci nawet ktoś odpowiedział na stronie dodomku. Jeśli chodzi o sklepy stacjonarne to "poluję" na promocje w rossmann, biedronka, lidl, netto,tesco, auchanJwl123 napisał:Kilka mlek i nareszcie to właściwe - Hipp combiotik. Dobry skład a do tego probiotyki i prebiotyki - najbardziej zbliżone do mleka mamyA gdzie kupujesz mleko Hipp? Można znaleźć online w dobrej cenie?
Meggi85 napisał:Była moja mama i dalej jest promocja dla seniora. Rabat 20% się naliczył na całość recepty więc w ogóle super, bo ponad 100zł zaoszczędziła.Moja też była dziś i dostała rabat. 20% to bardzo dużo jak sie co miesiac leki wykupuje.