Favore.plForumPozostałe tematy

Mleko modyfikowane, strona 5

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Mleko modyfikowane

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  1 2 3 4 5 6 7 z 7  
  • Plutonka 12 kwi 2021, 13:52
    Jwl123 napisał:Kilka mlek i nareszcie to właściwe - Hipp combiotik. Dobry skład a do tego probiotyki i prebiotyki - najbardziej zbliżone do mleka mamy
    A gdzie kupujesz mleko Hipp? Można znaleźć online w dobrej cenie?
  • Jwl123 15 kwi 2021, 17:48
    Plutonka napisał:
    Jwl123 napisał:Kilka mlek i nareszcie to właściwe - Hipp combiotik. Dobry skład a do tego probiotyki i prebiotyki - najbardziej zbliżone do mleka mamy
    on line jak najbardziej - już Ci nawet ktoś odpowiedział na stronie dodomku. Jeśli chodzi o sklepy stacjonarne to "poluję" na promocje w rossmann, biedronka, lidl, netto,tesco, auchan
  • Karii 28 kwi 2021, 10:03
    A nie wiecie czy Bebilon w doz dalej jest w promocyjnej cenie? Kiedyś tam kupowałam a teraz siostra ma maluszka i potrzebuje.
  • kava 22 maj 2021, 16:22
    Jwl123 napisał:
    Plutonka napisał:
    on line jak najbardziej - już Ci nawet ktoś odpowiedział na stronie dodomku. Jeśli chodzi o sklepy stacjonarne to "poluję" na promocje w rossmann, biedronka, lidl, netto,tesco, auchan
    zamawiałaś HIPP przez stronę dodomku.pl?? Kilka razy zamawiałam, mają bardzo dobre ceny i szybko dostarczają
  • grzyb_h 30 maj 2021, 12:12
    Będę dziś w DOZ to zobaczę jakie mają ceny tego mleka. Na pewno i tak musze jechać, bo będę mamie wykupowała recepty. Mają ta promocję dla seniorów -20%.
  • Karii 20 cze 2021, 21:43
    Byłam w piątek i faktycznie dalej Bebilon jest na promocji, nic się nie zmieniło.
  • Meggi85 30 cze 2021, 15:25
    Wiecie może czy ta promocja na mleko i promocje dla seniora w DOZ teraz jeszcze obowiązują?
  • Brigget 30 cze 2021, 22:31
    Tak mleko Bebilon dalej jest na promocji w doz.
  • Meggi85 1 lip 2021, 7:55
    Była moja mama i dalej jest promocja dla seniora. Rabat 20% się naliczył na całość recepty więc w ogóle super, bo ponad 100zł zaoszczędziła.
  • Ogryzka 31 lip 2021, 22:19
    Meggi85 napisał:Była moja mama i dalej jest promocja dla seniora. Rabat 20% się naliczył na całość recepty więc w ogóle super, bo ponad 100zł zaoszczędziła.
    Moja też była dziś i dostała rabat. 20% to bardzo dużo jak sie co miesiac leki wykupuje.
Pozostałe tematy - dyskusje na forum