Malowanie tapetowanie remonty Warszawa i okoliceWarszawa (mazowieckie)
Piasek Żwir Pspółka Transport Piaskarnia MiedzeszynTytus Transport Piasku Żwiru Wawer (mazowieckie)
Posadzki Wylewki maszynowe, Instalacje grzewcze, Ogrzewanie podłogoweOpole, Kluczbork, Gliwice, Lubliniec, Częstochowa (śląskie)
Udrożnienie rur kanalizacji, pogotowie kanalizacyjne, zatory RadomRadom, okolice (mazowieckie)
Meble na wymiar, produkcja, montaż, wykonanie mebli, solidnieCała Polska
Specjalizujemy się w nowoczesnych systemach tarasowych.Kraków limanowa, nowy sącz, wieliczka (małopolskie)
Bezpiecznie FREZOWANIE Usuwanie Subitu lepiku, kleju zrywanieWykładzinCała Polska
indonezja napisał:A co myślsiz o tej Zmywarka BEKO DIS 5831 Dobra klasa energetyczna jak za tą cenę, mam również zaufanie do firmy Beko. W tej cenie parametry wydaje mi siena dobrym poziomie.Ja słyszałam o Beko raczej słabe opinie
kifonda napisał:zmywarka to nie jest tani sprzęt, ale są droższe i tańsze i nie zawsze te tańsze są dużo gorsze. Po prostu trzeba wiedzieć jak wybrać.Prawda jest taka ze zmywarka zmywarce nie jest równa i czasem pozornie dwa takie same sprzęty są od siebie o niebo inne. Niestety warto się tym zainteresować przed zakupem a nie potem sie denerwowac ze sasiadka to ma cos czego ja nie mam a bym chciała miec