Malowanie tapetowanie remonty Warszawa i okoliceWarszawa (mazowieckie)
Piasek Żwir Pspółka Transport Piaskarnia MiedzeszynTytus Transport Piasku Żwiru Wawer (mazowieckie)
Posadzki Wylewki maszynowe, Instalacje grzewcze, Ogrzewanie podłogoweOpole, Kluczbork, Gliwice, Lubliniec, Częstochowa (śląskie)
Udrożnienie rur kanalizacji, pogotowie kanalizacyjne, zatory RadomRadom, okolice (mazowieckie)
Meble na wymiar, produkcja, montaż, wykonanie mebli, solidnieCała Polska
Specjalizujemy się w nowoczesnych systemach tarasowych.Kraków limanowa, nowy sącz, wieliczka (małopolskie)
Bezpiecznie FREZOWANIE Usuwanie Subitu lepiku, kleju zrywanieWykładzinCała Polska
Luiziana napisał:mam dużą styczność, więc z czystym sercem polecę Electroluxa MaxiFlex z trzecim koszem. Świetnie się sprawdza przy dużejjj roszinie lub gościachNie wiem czy próbowałaś ale ta zmywarka ma też opcję mycia blachy z piekarnika w tym górnym koszu. Uwielbiam tą opcję, bo nigdy się z taką się nie spotkałam a to mega potrafi ułatwić życie
Ogryzka napisał:Naprawdę? Domywa blachy? Nie spotkałam się z tym. Zresztą musi być pojemna skoro się mieszczą.Luiziana napisał:mam dużą styczność, więc z czystym sercem polecę Electroluxa MaxiFlex z trzecim koszem. Świetnie się sprawdza przy dużejjj roszinie lub gościachNie wiem czy próbowałaś ale ta zmywarka ma też opcję mycia blachy z piekarnika w tym górnym koszu. Uwielbiam tą opcję, bo nigdy się z taką się nie spotkałam a to mega potrafi ułatwić życie
Zonka25 napisał:Ja mam zmywarkę QuickSelect, jest o tyle fajna, że to ja wybieram jej czas pracy a ona dostosowuje program pracyCałkiem fajna funkcja w tej zmywarce, bo jak się człowiek spieszy, albo goście w drodze to można ustawić szybkie mycie.
Martyna29 napisał:Jest pojemna, a blacha mieści się na górnej szufladce, więc cała zmywarka poza tym pozostaje jeszcze do załadowania. Dla mnie to genialne wyjście. Electrolux świetnie to wymyślił.Ogryzka napisał:Naprawdę? Domywa blachy? Nie spotkałam się z tym. Zresztą musi być pojemna skoro się mieszczą.Luiziana napisał:mam dużą styczność, więc z czystym sercem polecę Electroluxa MaxiFlex z trzecim koszem. Świetnie się sprawdza przy dużejjj roszinie lub gościachNie wiem czy próbowałaś ale ta zmywarka ma też opcję mycia blachy z piekarnika w tym górnym koszu. Uwielbiam tą opcję, bo nigdy się z taką się nie spotkałam a to mega potrafi ułatwić życie