Piasek Żwir Pspółka Transport Piaskarnia MiedzeszynTytus Transport Piasku Żwiru Wawer (mazowieckie)
Piasek Żwir Pspółka Transport Piaskarnia MiedzeszynTytus Transport Piasku Żwiru Wawer (mazowieckie) Serwis i montaz maszyn instalacje przemysłowe  kompleksowe usługiWrocław, Fabryczna (dolnośląskie)
Serwis i montaz maszyn instalacje przemysłowe  kompleksowe usługiWrocław, Fabryczna (dolnośląskie) Posadzki Wylewki maszynowe, Instalacje grzewcze, Ogrzewanie podłogoweOpole, Kluczbork, Gliwice, Lubliniec, Częstochowa (śląskie)
Posadzki Wylewki maszynowe, Instalacje grzewcze, Ogrzewanie podłogoweOpole, Kluczbork, Gliwice, Lubliniec, Częstochowa (śląskie) Udrożnienie rur kanalizacji, pogotowie kanalizacyjne, zatory RadomRadom, okolice (mazowieckie)
Udrożnienie rur kanalizacji, pogotowie kanalizacyjne, zatory RadomRadom, okolice (mazowieckie) Meble na wymiar, produkcja, montaż, wykonanie mebli, solidnieCała Polska
Meble na wymiar, produkcja, montaż, wykonanie mebli, solidnieCała Polska Brukarstwo Kompleksowe roboty brukarskie  RTBRUKKraków , Niepołomice, Wieliczka, Malopolska (małopolskie)
Brukarstwo Kompleksowe roboty brukarskie  RTBRUKKraków , Niepołomice, Wieliczka, Malopolska (małopolskie) Bezpiecznie FREZOWANIE Usuwanie Subitu lepiku, kleju zrywanieWykładzinCała Polska
Bezpiecznie FREZOWANIE Usuwanie Subitu lepiku, kleju zrywanieWykładzinCała Polska

Wystarczy dbać raz w tygodniu o kafelki, ale to zdecydowanie bardziej wygodne niż czyszczenie szyb co drugi dzień...
 Wystarczy dbać raz w tygodniu o kafelki, ale to zdecydowanie bardziej wygodne niż czyszczenie szyb co drugi dzień...   
 motylica napisał:Ja posiadam osobiście jak i wykonuję takie kabiny z żywicy epoksydowej. Jest łatwa w utrzymaniu czystości i antygrzybiczna.no właśnie a co to znaczy, że jest antygrzybicza? Ja się czasem zastanawiam nad takim prysznicem, ale o kabinach z żywicy to przyznam nie słyszałam... jak to wygląda?
Apoliner napisał:Ale chyba nikt mi nie powie, że pod takim prysznicem bez brodzika nie zbiera się wilgoć i, z czasem, pleśń czy grzyb? Może nie na kaflach, ale w spoinach to na pewno... tak czy siak trzeba się z tym liczyć.Nawet jeśli, to łatwiej czyścić gładkie powierzchnie niż zakamarki przesuwanych drzwi. Poza tym taki prysznic bez brodzika można ciekawiej, modniej zaaranżować niż jakiś standardowy paskudny brodzik...