Usługi transportowe, przeprowadzki, przewóz mebli, likwidacje lokaliGliwice (śląskie)
HolowanieSłubice (lubuskie)
Malowanie parkingów podziemnychWarszawa (mazowieckie)
Laweta 24Ostrówek, Łódź, Lublin, Kielce, Kraków (mazowieckie)
Serwis mechaniczny samochodów SkodaKraków, Katowice (małopolskie)
Wynajem wózków widłowychZator (małopolskie)
Przewóz osób taksówkąWieliczka (małopolskie)
Quku napisał:A olej gdzie najlepiej wymieniać? Sam nie znam się na tym za bardzo, wobec czego nie chcę się za to brać samemu.Jak sie nie znasz to jedź do serwisu, będzie z głowy, a cena znowu nie jest tak wysoka. Jak wyżej akcja serwisowa dla aut 4+. My skorzystaliśmy, nie dość, że pełen przegląd auta przed zimą zrobili, to jeszcze wymienili filtry, olej itp.
grzyb_h napisał:W tym tygodniu robiłem przegląd i oleju nie wymieniałem ale będę chciał po wakacjach. Na pewno teraz zaleję Shell 0w20, bo jednak to pełen systetyk . Nie dość, że ma aktywne oczyszczanie, spełnia wymagania normy ILSAC GF-5 pod kątem wydajności paliwowej to jeszcze ma optymalny stopień czystości tłoków.Masz na mysli ten syntetyk Shell Helix ultra SN 0W-20 ?
Quku napisał:Osobiście stosuję olej Shell Helix ultra SN 0W-20, to jest pełen syntetyk. Ma bardzo dobry wpływ na silnik samochodu, z perspektywy czasu zauważyłem, że nie muszę już robić z nim dolewek, a silnik jest zupełnie czysty od nagaru.A płuczesz silnik przy każdej wymianie, ze wiesz w jakim jest stanie? Też mam zalany Shell a nie robie płukania, wymieniam po prostu systematycznie co roku - bo kilometrów robię mało.