mi z kolei ginekolog przepisał tabletki Elin, zastanawiałm się czy dobrze bedę się czuła na tej antykoncpecji, ale moje obawy były nieuzasadnione wszystko jest ok, zero skutków ubocznych, nie tyję, nie mam skoków libido, ginekolog naprawdę super trafił z tymi tabletkami u mnie.
pauza28
27 wrz 2017, 20:50 (ostatnio zmieniony przez autora 4 paź 2017, 14:48, w całości zmieniany 1 raz)
ja mam wkladke levosert od roku bo jest to najwygodniejsza metoda.. przez problemy z zakrzepica ni emoglam stosowac tabletek i lekarz stwierdzil ze wkladka bedzie najlepsza, porobilismy badania i jestem bardzo zadowolona
jeśli dobrze się czujesz na wkłądce to super, u mnie sprawdzają sie tylko tabletki, elin pomógł mi m.in w walce z trądzikiem dlatego póki co taka forma mi odpowiada a co wiecej służy mi więc nic nie zmieniam.
Wkładka to nie dla mnie, siostra kupę kase wywaliła i po 3 miesiącach wyciągała, bo ciągle plamiła, krwawiła, nie dało się tak funkcjonować. Nie każdemu to służy. pigułki to mniejszy koszt i łatwiej odstawić w razie gdyby coś było nie tak. Ale ja akurat mam dobrze dobrane tabletki, biorę vibin i chwalę sobie.