Coś fajnego do ukłaadania włosów na pewno nie jadną mamę ucieszy. Moja dostała ode mnie lokówkę babylisss z tej linii salon brillance. Mama teraz często sobie robi loki, ma cienkie włosy i taka fryzura jej bardzo pasuje, bo od razu jest większa objętość.
Bardzo uniwersalnym i zawsze sprawdzającym się pomysłem jest biżuteria. Ja zamawiam z https://www.ankabizuteria.pl/ i chwalę sobie jakość. Z ich pomocą zrobiłam też już kilka prezentów najbliższym i wszyscy byli zachwyceni. Mają szeroki wybór więc każdy znajdzie coś dla siebie
potwierdzam ta linia ze złotymi drobinkami jest mega, polecam jak dla dojrzałej cery. Na dzień Babci dostała od wnuczki własnie krem i serum z tej linii od Bielendy złote Ceramidy
karmelcia
17 mar 2022, 9:15 (ostatnio zmieniony przez autora 17 mar 2022, 9:18, w całości zmieniany 1 raz)
praktyczne prezenty są najlepsze, sama staram się takie kupować, Babyliss ma świetne urządzenia, mają w ofercie sporo różnego sprzęty. Sama mam ich suszarkę Hydro Fusion, z podwójną jonizacją, działa to wygładzająco, włosy mi się mniej puszą i nie elektryzują. Takie urządzenie zawsze się przyda
Ja mamie ostatnio kupiłam w prezencie swietny Hydrolat ze Styraxu. Zamiast kremu na jej przesuszona buzię ze zmarszczkami. Silnie ujędrnia i powoduje, że skóra po paru dniach jest jak porcelana, wygładzona, nawilzona i ujędrniona