Wywóz nieczystości płynnych udrażnianie rur kanalizacjiDobczyn, Wołomin, RadzyminKobylka (mazowieckie)
Massage Grand VinneriGdynia (pomorskie)
Salon masażu erotycznego Body to BodySłupsk (pomorskie)
Przegrywanie filmów 8mm, skanowanie poklatkowe full HDKraków, Wieliczka (małopolskie)
Surowce wtórne usługiBielsk Podlaski (podlaskie)
Tworzenie projektówWarka (mazowieckie)
PralniaNysa (opolskie)
Mr_Nowak napisał:Bycie eko to rzeczywiście świetna sprawa. Fajnie też, że coraz więcej osób, chociażby poprzez segregacje odpadów czy też używanie ekologicznych produktów, stara się żyć zgodnie z tą ideą.To prawda, cieszą posegregowane śmieci, żarówki ledowe (np od osram) w coraz większej liczbie domów, wszystkie akcje edukacyjne informujące o istocie bycia ekologicznym i dlaczego dbać o planetę.
erykit napisał:Ja również uważam, że warto jest zmienić swoje oświetlenie na to z energooszczędną technologią led - żarówki takie wytrzymają znacznie dłuższy okres czasu i dzięki temu nasze rachunki za prąd są mniejsze.A jakie żarówki wybrałeś? I jaki model lampy bo ja się zastanawiam. W domu mam LEDy ale w żyrandolach wybrałam żarówki od osram, bo są niedrogie a wysokiej jakości
Bardzo fajnym rozwiązaniem są takie ledowe lampy biurkowe - niewielkie, ekologiczne i o nowoczesnym, stylowym designie. Myślę, że powinny pasować zarówno do pokoju dziecięcego jak i do nowoczesnego gabinetu.
Sam posiadam takie rozwiązanie w swoim miejscu pracy i jestem zadowolony. Lampka fajna i nie męczy oczu