Pomoc w sprzedaży nieruchomości - mieszkania, domy, działkiWarszawa (mazowieckie)
Przegrywanie filmów 8mm, skanowanie poklatkowe full HDKraków, Wieliczka (małopolskie)
Surowce wtórne usługiBielsk Podlaski (podlaskie)
Tworzenie projektówWarka (mazowieckie)
PralniaNysa (opolskie)
Dachy drewnianeZubole (podlaskie)
Nieruchomości Wodzisław ŚląskiWodzisław Śląski (śląskie)
Masa napisał:Tak jak wcześniej już wspominałem, ten klej Tadam jest na prawdę dobry. Jak wtedy buty skleiłem tak o dziwo trzyma do tej pory podeszwę.A miałeś okazję te buty prac? Ciekawa jestem jak to wtedy wygląda i czy klej dalej trzyma. Mam TADAM sklejone kilka par butów, ale nie miałam okazji ich jeszcze uprać.
Meggi85 napisał:Witam! Meggi85, buty sklejone klejem TADAM® można prać w pralce. Należy je prać w specjalnie do tego przeznaczonym programie.Masa napisał:Tak jak wcześniej już wspominałem, ten klej Tadam jest na prawdę dobry. Jak wtedy buty skleiłem tak o dziwo trzyma do tej pory podeszwę.A miałeś okazję te buty prac? Ciekawa jestem jak to wtedy wygląda i czy klej dalej trzyma. Mam TADAM sklejone kilka par butów, ale nie miałam okazji ich jeszcze uprać.
Chan napisał:A czy ten klej ma jakies zabezpieczenie przed wyschnięciem?Ja używałam kilkakrotnie. Tylko po użyciu tą końcówkę trzeba dobrze wytrzeć i wtedy zakręcić. Leżał u mnie kilka miesięcy i wszystko było ok.