Favore.plForumPozostałe tematy

Naprawa butów, strona 5

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Naprawa butów

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  1 2 3 4 5 z 5
  • Meggi85 15 wrz 2021, 18:19
    Quku napisał:A mam w domu jakiś roztwór etylowy, to przelecę. Rozumiem, że najlepiej przechowywać go w lodówce?
    Przechowywałam w szufladzie w garażu. TADAM całkiem nieźle się przechowuje jak jest dobrze zabezpieczony.
  • artie 19 lis 2021, 1:17
    Ja chciałam tylko podziękować Wam za polecenie tego kleju Tadam, skleiłam trzy rozklejone buty i super mocno to trzyma. Nawet buty biegowe, w których biegam pięć dni w tygodniu.
  • Kabanos 4 sty 2022, 9:48
    artie napisał:Ja chciałam tylko podziękować Wam za polecenie tego kleju Tadam, skleiłam trzy rozklejone buty i super mocno to trzyma. Nawet buty biegowe, w których biegam pięć dni w tygodniu.
    Pamiętaj po użyciu o dobrym zabezpieczeniu. Wystarczy dokładnie wytrzeć końcówkę i można długo przechować taki TADAM.
  • Quku 30 sty 2022, 17:51
    no ja klej tadam przechowuję w lodówce i jest okej, zachowuje swoje wszelkie właściwości
  • Chan 30 sty 2022, 19:49
    tak, najlepiej tadam przechowywać w lodówce, wtedy zachowuje swoje właściwości
  • Meggi85 2 lut 2022, 9:55
    Chan napisał:tak, najlepiej tadam przechowywać w lodówce, wtedy zachowuje swoje właściwości
    Ja TADAM trzymam w szufladzie w garażu. Bez problemu się przechowuje i przy użyciu jest jak nowy.
  • Kabanos 28 lut 2022, 23:10
    Dobrze zabezpieczony TADAM można trzymać gdziekolwiek. Nic się z nim nie stanie i będzie można go nie raz używać.
  • Ogryzka 23 cze 2022, 22:17
    Kabanos napisał:Dobrze zabezpieczony TADAM można trzymać gdziekolwiek. Nic się z nim nie stanie i będzie można go nie raz używać.
    Podpowiesz mi może, jak dobrze zabezpieczyć Tadam, żeby móc go wykorzystać ponownie?
Pozostałe tematy - dyskusje na forum