Pomoc w sprzedaży nieruchomości - mieszkania, domy, działkiWarszawa (mazowieckie)
Przegrywanie filmów 8mm, skanowanie poklatkowe full HDKraków, Wieliczka (małopolskie)
Surowce wtórne usługiBielsk Podlaski (podlaskie)
Tworzenie projektówWarka (mazowieckie)
PralniaNysa (opolskie)
Dachy drewnianeZubole (podlaskie)
Nieruchomości Wodzisław ŚląskiWodzisław Śląski (śląskie)
Quku napisał:A mam w domu jakiś roztwór etylowy, to przelecę. Rozumiem, że najlepiej przechowywać go w lodówce?Przechowywałam w szufladzie w garażu. TADAM całkiem nieźle się przechowuje jak jest dobrze zabezpieczony.
artie napisał:Ja chciałam tylko podziękować Wam za polecenie tego kleju Tadam, skleiłam trzy rozklejone buty i super mocno to trzyma. Nawet buty biegowe, w których biegam pięć dni w tygodniu.Pamiętaj po użyciu o dobrym zabezpieczeniu. Wystarczy dokładnie wytrzeć końcówkę i można długo przechować taki TADAM.
Chan napisał:tak, najlepiej tadam przechowywać w lodówce, wtedy zachowuje swoje właściwościJa TADAM trzymam w szufladzie w garażu. Bez problemu się przechowuje i przy użyciu jest jak nowy.
Kabanos napisał:Dobrze zabezpieczony TADAM można trzymać gdziekolwiek. Nic się z nim nie stanie i będzie można go nie raz używać.Podpowiesz mi może, jak dobrze zabezpieczyć Tadam, żeby móc go wykorzystać ponownie?