Pomoc w sprzedaży nieruchomości - mieszkania, domy, działkiWarszawa (mazowieckie)
Przegrywanie filmów 8mm, skanowanie poklatkowe full HDKraków, Wieliczka (małopolskie)
Surowce wtórne usługiBielsk Podlaski (podlaskie)
Tworzenie projektówWarka (mazowieckie)
PralniaNysa (opolskie)
Dachy drewnianeZubole (podlaskie)
Nieruchomości Wodzisław ŚląskiWodzisław Śląski (śląskie)
Popeye napisał:No niby tak... tylko ja jakoś brzydze się donosicielstwem. Ale kto wie czy tak któegoś dnia nie zrobię, jak mnie krew zaleje.nie uważam tego za donosicielstwo. W końcu jeśli ktoś popełnia wykroczenie to wzywasz policję lub straż prawda? A to jest wykroczenie. Sam przecież komuś takiemu mandatu nie dasz, jak mu nawet zwrócisz uwagę to Cię wysmieje, więc to i tak bez sensu. Ja bym zadzwoniła gdzie trzeba.
AntyMaterialistka napisał:To załóż sobie o tym wątekA czemu to jest takie niebezpieczne? Moi rodzice mają psa, który biega po ogrodzie, w domu też bywa. Więc jesli odchody psa są groźne dla zdrowia to chyba w ogóle trzebaby z nim się nie kontaktować?To jest odbijanie piłeczki. Tutaj jest mowa o psich odchodach, które szpecą trawniki, ulice i są po prostu niebezpieczne dla naszego zdrowia! I ja temu wypowiadam wojnę, choćby na łamach tego forum!!!