Malowanie tapetowanie remonty Warszawa i okoliceWarszawa (mazowieckie)
Piasek Żwir Pspółka Transport Piaskarnia MiedzeszynTytus Transport Piasku Żwiru Wawer (mazowieckie)
Posadzki Wylewki maszynowe, Instalacje grzewcze, Ogrzewanie podłogoweOpole, Kluczbork, Gliwice, Lubliniec, Częstochowa (śląskie)
Udrożnienie rur kanalizacji, pogotowie kanalizacyjne, zatory RadomRadom, okolice (mazowieckie)
Meble na wymiar, produkcja, montaż, wykonanie mebli, solidnieCała Polska
Specjalizujemy się w nowoczesnych systemach tarasowych.Kraków limanowa, nowy sącz, wieliczka (małopolskie)
Bezpiecznie FREZOWANIE Usuwanie Subitu lepiku, kleju zrywanieWykładzinCała Polska
sylwia4012 napisał:W mojej okolicy spory wybór drzwi zewnętrznych i wewnętrznych ma ODB Kielce, wiele osób korzysta z ich doświadczenia. Chętnie pomogą w wyborze, więc ja bym podjechała tam.Fajnie, że jest takie miejsce ale czy w tym temacie nie chodzi przypadkiem o producenta, markę którą ktoś doświadczył i może polecić lub ostrzec? "Drzwi które nie zawiodą" to nie "szukam doświadczonego sprzedawcy".
piter1 napisał:Mam dosyć długo Gerdę, bo blisko 7 lat. Przed zimą chcę wymianić na nowe, ozglądam się za czymś innym, cieplejszym. Drewniane, lub jakieś stalowe o lepszych parametrach. Stare spróbuję pomalować i zainstalować w kotłowni, jeśli nie wypaczyły się.Jeśli masz drzwi stalowe gerda to proponuję szukać kolejnych stalowych gdyż może uda się dokupić w identycznym kolorze. Obecnie popularne drzwi są o grubości 55,54 mm i można je mieć za 1500-2000 zł ale jeśli szukasz drzwi drewnianych to domyślam się, że masz większy zapas gotówki na to naszykowany więc może np drzwi stalowe o lepszych parametrach.
zott napisał:Niektóre drzwi należy dodatkowo uszczelnić. Sam korzystałem z pomocy ponieważ moje drzwi wciąż wpuszczały za dużo chłodnego powietrza, szczególnie zimą.Chyba nie chodzi o nowe drzwi? Jeśli drzwi są stare mają prawo być nie szczelne, często wystarcza wymiana uszczelek i wyregulowanie.