Hej, ćwiczył ktoś na urządzeniu vacu activ? Zamierzam kupić karnet, ale tak sobie pomyślałam, że zasięgnę opinii. Czy to faktycznie działa? Bo chcę żeby mi schudły uda, próbowałam już elektrostymulacji, stepu i innych rzeczy, ale nic nie działa Może to?
Koleżanka mojej mamy opowiadała jej ostatnio, że bardzo jej pomogło na celulit i ubyło jej w udach i biodrach. Ja nwet nie wiem co to jest, podsłuchałam jak rozmawiały
To one mi przeszkadzały tak właściwie, musiałam ich słuchać chcąc nie chcąc, bo siedziały na balkonie, a moje okno wychodzi na balkon. Ale jak widać zdobyłam ciekawe informacje
Co wy gadacie, ja schudłam 6kilo po 10 treningach, a w dodatku mój wstrętny celulit zmniejszył się tak, że będę mogła wyjść na plażę, a już myślałam, że urlop nad morzem spędzę bez opalania i pływania... U mnie efekty są rewelacyjne, tylko oczywiście do tego dieta redukcyjna i dużo wody. Rozważam kupno kolekjego karnetu.
Taka maszyna do ćwiczenia jak na elipsie albo steperze, gdzie ciało od pasa w dół masz zamknięte w kapsule, w której działa podczerwień albo podciśnienie. Przez to szybciej się spala tłuszcz i redukuje cellulit. Podobno działa, tj przyspiesza efekty, które osiagniesz podczas normalnych ćwiczeń aerobowych. Tylko strasznie to drogie, jednorazowe wejście (30min) za 25zł.
Słyszałam, że to bardzo działa na skórkę pomarańczową, bo normalnie ciężko się pozbyć tkanki tłuszczowej podskórnej, bo jest słabo ukrwiona. A w vacu active ciało się rozgrzewa i spalanie o wiele lepsze. Sama jeszcze nie próbowałam, ale może się skuszę, znaim pojadę na wakacje.