Agencja Ochrony Osób i Mienia Ochrona Imprez Masowych ASTREAWarszawa, Pruszków, Sochaczew, Łódź (mazowieckie)
Prowadzenie księgi przychodów i rozchodówWarszawa (mazowieckie)
Tłumaczenia prawnicze angielski, rosyjski WarszawaWarszawa - Centrum (mazowieckie)
jarzebina napisał:Jeśli chodzi u ubezpieczenia turystyczne to ze swojej strony mogę polecić generali, oferta korzystna, nawet przez sms, no i bardzo dobrze wypadają na tle konkurencji, dzwoniłam do różnych ubezpieczycieli i przy takiej składce nikt nie miał szerszego zakresu ubezpieczenia.Korzystałaś kiedyś z ich usług? z ubezpieczenia turystycznego? słyszałam że mają dobrą ofertę ale wiem że można też to zrobić przez smsa i nie wiem czy jest to bezpieczne i pewne.
maciejewskaa napisał:Ja jak się przemieszczam po Europie to nie wykupuje żadnego ubezpieczenia. Jak wyjeżdżam do Egiptu czy Turcji to zazwyczaj wybieram takie biura podróży, które w cenie wycieczki mają ubezpieczenie.A w czym różni się leczenie w Hiszpanii od leczenia w Egipcie? Tu i tu będziesz musiała za nie zapłacić. A w razie poważniejszych wypadków ewentualne koszty transportu to też bardzo podobna cena.
kafara napisał:tak, właśnie turystyczne u nich miałam, chociaż nie załatwiałam przez sms, a u agenta, dla 2 osób dorosłych i 2 dzieci płaciłam niecałe 100 zł, ubezpieczenie na 2 tygodnie do Włoch, kwota ubezpieczenia 80 tys + NNW chyba na 15 albo 25 tys. Dostaliśmy zniżkę rodzinną, nie wiem jak ta składka kształtuje się w przypadku, kiedy tej zniżki nie ma.jarzebina napisał:Jeśli chodzi u ubezpieczenia turystyczne to ze swojej strony mogę polecić generali, oferta korzystna, nawet przez sms, no i bardzo dobrze wypadają na tle konkurencji, dzwoniłam do różnych ubezpieczycieli i przy takiej składce nikt nie miał szerszego zakresu ubezpieczenia.Korzystałaś kiedyś z ich usług? z ubezpieczenia turystycznego? słyszałam że mają dobrą ofertę ale wiem że można też to zrobić przez smsa i nie wiem czy jest to bezpieczne i pewne.