Pozycjonowanie stron internetowych, ecommerce, copywriting, optymalizacjaCała Polska
Złota 7 lokal 28 - WIRTUALNE BIURO Warszawa za 59 złWarszawa (mazowieckie)
Zakładanie ogrodów Wawer, Józefów, Wiązowna, Halinów, Dębe WielkieWiązowna, Halinów, Wawer, Józefów, Warszawa (mazowieckie)
Pranie Tapicerki Meblowej Kanapy Krzesła Pranie Dywanów WykładzinyPłock (mazowieckie)
Mycie posadzek Gdańsk , Sopot , GdyniaGdańsk (pomorskie)
Nadruki firmoweCała Polska
Szkolenie cyfrowa książka obiektu budowlanegoGliwice (śląskie)
Kajakarz napisał:Ciekawe, a co robi ambasador marki? Bo w sumie to nie mam bladego pojęcia?..Dostajesz produkt i testujesz go, a potem oceniasz, a ponieważ testujesz nowości to opinia jest bardzo wa żna dla producenta
Masny22 napisał:Myślę, też, że można dorobić teraz przez internet, można zająć się grafiką, albo marketingiem internetowym wiedzy na ten temat można zasięgnąć np. na [url=http://]Web Metrics[/url] A oferty można szukać na takich portalach z ogłoszeniami, jak oferia i getak, czy właśnie favore. Wymagana będzie znajomość internetu i komputera, czas i chęci.Dokładnie obecnie marketing internetowy rozkwita. Ja polecam się zarejestrować na stronie www.rekomenduj.to która zajmuje się marketingiem rekomendacji. Czyli- dostajemy produkt, testujemy go i oceniamy.