Favore.plForumKomputery, Internet, telefony

Najlepszy tani hosting, strona 2

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Najlepszy tani hosting

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Joomla 14 lis 2010, 9:18
    No to może warto spojrzeć na linuxpl.com.
    Oferują panel administracyjny z poziomu którego zakłada się bazy danych, i w prosty sposób instaluje się Joomlę. Sam jestem fanem tego darmowego CMS. Ma spore zaplecze w postaci darmowych dodatków np. na stronie http://extensions.joomla.org/ jest ich cała masa. Są też dodatki płatne, ale te darmowe też są super.
  • CoolerFan 15 lis 2010, 17:32
    Znalazłem coś takiego

doodlekit.com

Na tej stronie za free (jest też opcja płatna) paroma kliknięciami zbudujesz stronę, dodać na nią zdjęcia itd. Zarejestrujesz też domenę, pewnie z końcówką doodle czy coś takiego i dostaniesz trochę miejsca na dysku.
    To już jest ekstremalnie uproszczona procedura zakładania własnej strony WWW.
  • konto_usuniete_296817 16 mar 2012, 10:06
    polecam hosting profesjonalna obsługa za rozsądne pieniądze. uśmiech
  • konto_usuniete_318646 1 paź 2012, 10:56
    Chyba najtańszy i najlepszy hosting ma strona home.pl, ale mogę się mylić.
  • jaromir89 8 paź 2012, 14:02
    Home ma dobry hosting ale dużo taniej można mieć inny hosting i równie dobry, czasy się zmieniają a firmy hostujące serwisy inwestują w swój sprzęt i tym samym jakość usług się podnosi.
  • rozyk010 8 paź 2012, 14:13
    Zgadzam się z Jaromirem. Aktualnie home.pl ma najlepszy tani hosting dostępny na rynku.
  • RiSwww 30 paź 2012, 13:10
    jeśli chcesz serwer niezawodny to polecam kei.pl
  • surbef 31 paź 2012, 21:16     (ostatnio zmieniony przez autora 31 paź 2012, 22:04, w całości zmieniany 2 razy)
    Ja polecam cal.pl mam tam kilka zarejestrowanych domen i oferują oni na prawdę tanie serwery niezły hosting i całkiem przydatne BOK. Polecam
  • gall 9 lis 2012, 8:31
    Zdecydowanie polecam linuxpl.com Niskie ceny, bezproblemowe działanie no i dostępni admini praktycznie na zawołanie.
  • fleszyn 12 lis 2012, 8:28
    Od dwóch lat korzystam z hostingu w 1and1, w pakiecie który otrzymałem na dzień dobry i nie zaliczyłem zawiechy czy innych wpadek, jestem zadowolony. Może komuś ta info się przyda uśmiech
Komputery, Internet, telefony - dyskusje na forum