Malowanie tapetowanie remonty Warszawa i okoliceWarszawa (mazowieckie)
Piasek Żwir Pspółka Transport Piaskarnia MiedzeszynTytus Transport Piasku Żwiru Wawer (mazowieckie)
Posadzki Wylewki maszynowe, Instalacje grzewcze, Ogrzewanie podłogoweOpole, Kluczbork, Gliwice, Lubliniec, Częstochowa (śląskie)
Udrożnienie rur kanalizacji, pogotowie kanalizacyjne, zatory RadomRadom, okolice (mazowieckie)
Meble na wymiar, produkcja, montaż, wykonanie mebli, solidnieCała Polska
Specjalizujemy się w nowoczesnych systemach tarasowych.Kraków limanowa, nowy sącz, wieliczka (małopolskie)
Bezpiecznie FREZOWANIE Usuwanie Subitu lepiku, kleju zrywanieWykładzinCała Polska
kozka napisał:Jak w temacie, szukam dobrego odkurzacza. Wybór na rynku jest tak duży, że nie mogę się zdecydować.ja zawsze Starrmix - niemiecka jakośćMożecie coś polecić?
kozka napisał:Jak w temacie, szukam dobrego odkurzacza. Wybór na rynku jest tak duży, że nie mogę się zdecydować.Koniecznie musisz się zapoznać z Boschem i jego nowymi odkurzaczami reklamowanymi przez tygrysaMożecie coś polecić?
benialina napisał:Haaaa oczywiście. Bosch to Starmix tylko obudowa Boscha.kozka napisał:Jak w temacie, szukam dobrego odkurzacza. Wybór na rynku jest tak duży, że nie mogę się zdecydować.Koniecznie musisz się zapoznać z Boschem i jego nowymi odkurzaczami reklamowanymi przez tygrysaMożecie coś polecić?
michasia_s napisał:może lepiej kupić coś polskiego niż stawiać na niemiecką jakość?Wychodzę z założenia, że produkt ma zaspokajać moje potrzeby. W tym wypadku porządnie i dokładnie odkurzać, etc.. Jeżeli Bosch spełnia moje oczekiwania, to dlaczego mam nie kupić ich odkurzacza?
benialina napisał:Napisz mi coś więcej na temat tych odkurzaczy. Mam pralkę Boscha i jestem z niej zadowolona, więc może odkurzacz również da radę.kozka napisał:Jak w temacie, szukam dobrego odkurzacza. Wybór na rynku jest tak duży, że nie mogę się zdecydować.Koniecznie musisz się zapoznać z Boschem i jego nowymi odkurzaczami reklamowanymi przez tygrysaMożecie coś polecić?
kozka napisał:Myślę, że się nie zawiedzieszbenialina napisał:Napisz mi coś więcej na temat tych odkurzaczy. Mam pralkę Boscha i jestem z niej zadowolona, więc może odkurzacz również da radę.kozka napisał:Jak w temacie, szukam dobrego odkurzacza. Wybór na rynku jest tak duży, że nie mogę się zdecydować.Koniecznie musisz się zapoznać z Boschem i jego nowymi odkurzaczami reklamowanymi przez tygrysaMożecie coś polecić?
benialina napisał:A co to takiego ten filtr hepa?kozka napisał:Myślę, że się nie zawiedzieszbenialina napisał:Napisz mi coś więcej na temat tych odkurzaczy. Mam pralkę Boscha i jestem z niej zadowolona, więc może odkurzacz również da radę.kozka napisał:Jak w temacie, szukam dobrego odkurzacza. Wybór na rynku jest tak duży, że nie mogę się zdecydować.Koniecznie musisz się zapoznać z Boschem i jego nowymi odkurzaczami reklamowanymi przez tygrysaMożecie coś polecić?
Oczywiście zrobisz, jak chcesz
![]()
Zalety, które wpłynęły na decyzję o moim zakupie to: energooszczędność (przy niskim zużyciu prądu sprząta bardzo dokładnie), filtr hepa, cicha praca, dobre ssanie i wielowarstwowy worek, który lepiej rozkłada kurz (nie trzeba często zmieniać worków).