Malowanie tapetowanie remonty Warszawa i okoliceWarszawa (mazowieckie)
Piasek Żwir Pspółka Transport Piaskarnia MiedzeszynTytus Transport Piasku Żwiru Wawer (mazowieckie)
Posadzki Wylewki maszynowe, Instalacje grzewcze, Ogrzewanie podłogoweOpole, Kluczbork, Gliwice, Lubliniec, Częstochowa (śląskie)
Udrożnienie rur kanalizacji, pogotowie kanalizacyjne, zatory RadomRadom, okolice (mazowieckie)
Meble na wymiar, produkcja, montaż, wykonanie mebli, solidnieCała Polska
Specjalizujemy się w nowoczesnych systemach tarasowych.Kraków limanowa, nowy sącz, wieliczka (małopolskie)
Bezpiecznie FREZOWANIE Usuwanie Subitu lepiku, kleju zrywanieWykładzinCała Polska
bartosz7389 napisał:mikolaj898 napisał:Generalnie jakość rolet zależy od marki oraz firmy, która je montuje. Jeśli dobrze wybierzemy, to mamy pewność, że będą one nie tylko doskonale wyglądać, ale i chronić nasze pomieszczenie przed słońcem, włamywaczami i utratą ciepła. Ja mam rolety z firmy Roletex i jestem z nich bardzo zadowolony. Początkowo sceptycznie podchodziłem do tego rozwiązania i do tej firmy (żona znalazła ją przypadkowo na necie), ale teraz wiem, że był to strzał w 10! Trochę przesunęli termin montażu i się wkurzyłem, ale dali za to dodatkową gwarancję.A jest na nie jakaś gwarancja?
Z tego co wiem, to mają 5 letnią gwarancję, ale tylko jak dokonujesz regularnych przeglądów. Każdy przegląd to koszt 50zł.
bartosz7389 napisał:50zł to trochę dużo. A bez przeglądów się nie da?Dużo? A ile płacisz za przegląd auta?
fawor napisał:Znam rodzinę, która zainstalowała sobie rolety antywłamaniowe podnoszone elektrycznie. Otóż, wybuch u nich pożar i dom stał się pułapką. Wysiadła elektryka i nie mogli ich podnieść żeby uciec. Wyszki w końcu przez okno dachowe z małymi dziećmi.Też jestem tego zdania.
Rolety zewnętrzne, owszem ale podciągane i opuszczane ręcznie.