PIASKOWANIE MALOWANIE PROSZKOWE Kraków Olkusz felgi LAKIERNIA MALARNIAChrzanów, Oświęcim, Pszczyna (małopolskie)
PIASKOWANIE I MALOWANIE PROSZKOWE FELG ŚLĄSKIE MAŁOPOLSKIE KrakówChrzanów, Oświęcim, Pszczyna (małopolskie)
Regeneracja wrzecion , regeneracja elektro wrzecion , naprawy wrzecionBydgoszcz (kujawsko - pomorskie)
DORABIANIE PIERSI , ODKłADNIE , PŁOZY, ODKŁADNICE LEMIESZE ŚCINACZEPrzedbórz (łódzkie)
Kompleksowa obróbka metali: cięcie, spawanie, lutowanie, malowanieKraków (małopolskie)
Narzędzia ręczneKraków (małopolskie)
Mobilne usługi spawaniaLubin (dolnośląskie)
zataraa2 napisał:wg mnie to spora oszczędność, choć wiadomo,że najpierw trzeba trochę zainwestować ale to się szybko zwraca, sama widzę po swoich rachunkach. Tylko kupując oświetlenie warto jednak sięgnąć po dobrego producenta, moja babcia dała się namówić sąsiadce na jakieś podróbki ledowe i się teraz wkurza, że tyle pieniędzy wydała a ma wszędzie ciemno. Ja zawsze wychodzę z zasady że lepiej dopłacić trochę i mieć dobry produkt niż kupić coś kiepskiego. Mam u siebie kilka ledów marki osram i jestem zadowolona i z barwy i z mocy oświetlenia (wkręciłam w miejscach gdzie najwięcej się przebywa)U mnie też rachunki dużo mniejsze. Szkoda Babci... Ja długo się zastanawiałam nad LEDami, czytałam, pytałam i z mojego "riserczu" wyszło, że właśnie najlepsze są żarówki od OSRAM. Wcale nie są drogie a na pewno nikogo nie zawiodą.