Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Jak sobie radzić ze stresem, strona 4

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak sobie radzić ze stresem

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • marylouldz 16 gru 2015, 13:51
    wysiłek fizyczny na pewno, jedno piwko też nie zaszkodzi uśmiech
  • Luukasss 18 gru 2015, 13:34
    Mi ze wszystkich dostępnych metod pomogło dopiero bieganie. No i ogólnie wysiłek fizyczny. Wtedy nie mam czasu na myślenie o problemach.
  • sylwusia163 17 sty 2016, 22:13
    Czasami nie ma czasu na relaks. Nervomix u mnie najlepiej się sprawdza.
  • janna 21 sty 2016, 9:41
    Ja zima nie ma ochoty na bieganie a zresztą w taki mróz i śnieg nawet nie myślę o tym. Oby do wiosny.... Póki co przy stresie, który na prawdę jest męczący tez wspomagam się nervomixem, dobrze na mnie działa.
  • veganka 25 sty 2016, 15:58
    przecież nie każdego sport uspokaja, mnie aktywnosć fizyczna wcale nie uspokoi, jełśi nie mogę sobie poradzić, to też siegam po tabletki typu nervomix, ale z głową. nie nadużywam.
  • sylwusia163 29 mar 2016, 22:44
    Niektórzy strasznie demonizuja tabletki. Że uzalezniają, przymulaja i usypiają, ale to nie prawda. Ja wypróbowałam nervomix i naprawdę pomaga zebrac myśli w nerwowych sytuacjach.
  • Kotsu 20 kwi 2016, 15:01
    Stres dotyka wielu ludzi i naprawdę trudno z nim walczyć. Dobrze by było gdybyśmy mogli się odprężyć, wysypiać, myśleć optymistycznie. Pośpiech i tempo życia powodują bardzo często, że czujemy się wyczerpani. Tutaj http://artvocado.pl/jak-nabrac-sil-6-sposobow-na-walke-z-wyczerpaniem/ znajdziecie podpowiedzi jak skutecznie się relaksować, czego w życiu unikać, jak wzbogacić dietę.
  • veganka 26 kwi 2016, 20:54
    no ja mam tak samo, mam sprawdozny sposób na nerwy, częst piję melise bo mnie uspokaja, a jak już muszę wspomagać się tabletkami to też tylko takimi, które mają melisę w składzie, a nervomix ma melisę więc u mnie sprawdza się idealnie.
  • marrmur 27 kwi 2016, 11:10
    Treningi relaksacyjne? Możesz napisać coś więcej o tym? U mnie najlepiej sprawdza się pływanie lub wyjście na drinka ze znajomymi. Wiem, że sięganie po używki nie jest dobrym wyjściem ale na mnie to działa. Możesz też poprosić lekarza o specjalistyczne tabletki na uspokojenie nerwów. Na pewno zacznij działać, bo męczysz swoje zdrowie
  • zataraa2 28 kwi 2016, 11:38
    Drink to rzeczywiście średni pomysł, bo szybko można wpaść w nałóg, a co do leków, to nie trzeba od razu iśc do lekarza bo w aptece też można kupić mocniejsze, sama jak ostatnio na głowę mi się zwaliło sporo problemow rodzinnych i miałam przez kilka dni ściśnięty żolądek ze stresu to kilka razy nervomiix forte brałam, żeby jakoś te nerwy puścily.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum